Hofeleov Mercedes-Benz GLS je atraktivniji i luksuzniji

GS
Hofeleov Mercedes-Benz GLS je atraktivniji i luksuzniji

Malo je onih koji će reći da Mercedesovom modelu GLS nedostaje luksuza, posebno kada je presvučen premium kožom i kada ima E-Active Body Control zračni ovjes, ali i za njih postoji rješenje koje nudi tuner Hofele.

GLS na fotografijama je rezultat rada stručnjaka u tunerskoj kompaniji Hofele koji su svoj projekt nazvali Ultimate HGLS by Hofele.

Prepoznatljiv je po dvobojnoj karoseriji i 22-inčnim Hofele Mythos  naplacima. Za razliku od Mercedes-Maybacha GLS 600, Hofele HGLS je zadržao okvire prozora, dodatke na branicima i rešetklu hladnjaka standardnog SUV-a, a zbog toga ima "čišći i jednostavniji" dizajn.

Kako bi se takmičio s modelom GLS 600 i drugim skupim SUV-ovima, Hofele GLS ima unutrašnjost presvučenu visokokvalitetnom Nappa kožom koja je šivena i perforirana u atrektivnom obliku dijamanta kompjuterskom preciznošću. 

Nebo je presvučeno Alkantarom, kao i naslonjači za glavu zadnjih  sjedišta. Patosnice su izrađene od janjeće vune.

Za razliku od Mercedes-Maybacha GLS 600 koji stiže kasnije ove godine, Hofeleov GLS se može dobiti s bilo kojim motorom iz ponude za ovaj SUV, a to znači da je na raspolaganju svaka opcija, od osnovnog GLS 350d do najsnažnijeg Mercedes-AMG GLS 63modela.

Na fotografijama je GLS 400d koji pokreće 2,9-litarski 6-cilindrični turbodizel koji razvija 326 KS i 700 Nm obrtnog momenta.

Cijena za Ultimate HGLS by Hofele zasad nije poznata.

(Klix.ba)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana