Diskretno "zatezanje bora" – Opel Insignia za 2020. godinu

Agencije
Diskretno "zatezanje bora" – Opel Insignia za 2020. godinu

Opel je objavio fotografije restilizovane Insignie koja će imati premijeru na prestojećem auto-salonu u Briselu.

Ako je nešto ispravno – ne popravljaj ga, kaže poznata izreka. Opel se očigledno držao ove maksime prilikom redizajna modela Insignia.

Pogotovo što je druga generacija ovog automobila u prodaji tek nešto više od dvije godine, pa još uvijek djeluje svježe.

Ovoga puta blago su restilizovane i limuzinska (Grand Sport) i karavan (Sports Tourer) verzija, dok će redizajn "kros" varijante Country Tourer biti predstavljen nešto kasnije.

Novine u dizajnu spoljašnjosti na automobilima za 2020. najviše su uočljive na prednjem dijelu gdje su diskretno promijenjeni maska hladnjaka, farovi i branik.

Manje razlike u odnosu na model prije redizajna mogu se vidjeti i pozadi, gdje je takođe preoblikovan branik, a nov je i izduvni sistem.

Opel navodi da su ove promjene napravljene kako bi Insignia više podsjećala na kupe automobil.

Njemački proizvođač nije objavio fotografije enterijera, ali je saopšteno da je auto sada opremljen novim bežičnim punjačem smartfona, kao i da je unaprijeđen multimedijalni sistem.

Detalji o motorizaciji takođe nisu otkriveni, pa ostaje nejasno da li je Opel i na tom planu izvršio neke promjene.

Više informacija biće poznato u januaru, za kada je zakazana zvanična premijera, a Insignia za 2020. biće prvi put izložena pred publikom na Sajmu automobila u Briselu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana