AC Schnitzer poboljšao izgled i povećao snagu BMW Serije 5

GS
AC Schnitzer poboljšao izgled i povećao snagu BMW Serije 5

BMW Serija 5 je istovremeno sportski i luksuzni poslovni sedan, ali uvijek ima onih koji žele i izvuku više iz ovog modela.

AC Schnitzer i Alpina su kompanije koje već tradicionalno izvlače maksimum iz svakog BMW-a, a upravo je AC Schnitzer predstavio svoju verziju "petice".

Tjuner se potrudio da se Serija 5 vizuelno ističe iz mase zahvaljujući svojim brojnim kozmetičkim promjenama tako da je postala magnet za poglede. U ponudi su setovi felgi dimenzija od 19 do 21 inč i to u različitim bnojama.

AC Schnitzer je spustio automobil za tridesetak milimetara, a opremio ga je sa aluminijskim papučicama, novim lopaticama za promjenu stepena prijenosa te iDrive kontrolerom sa AC C logom.

Ugrađen je i novi izduvni sistem od nehrđajućeg čelika sa četiri završetka izduvnih cijevi. U ponudi su novi branici za sedan, ali i za karavan. Takođe, moguće je dobiti i pragove krovni ili stražnji spojler.

Što se tiče performansi, snaga modela 540i može biti povećana sa 333 na 400 KS. U slučaju modela M550i xDrive snaga se povećava sa 530 na 620 KS.

AC Schnitzer radi na poboljšanju performansi za dizelske i hibridne verzije.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana