Toni Nadal prozvao Medvedeva zbog igre u finalu protiv Đokovića

Srna
Toni Nadal prozvao Medvedeva zbog igre u finalu protiv Đokovića

Špancu nikako nije jasno zašto je Medvedev potonuo poslije prvog seta.

Kao i mnogi ljubitelji tenisa širom svijeta, tako je i Toni Nadal bio razočaran partijom Danila Medvedeva protiv Novaka Đokovića u finalu Australijan opena!

Stric Rafaela Nadala i njegov nekadašnji trener, napisao je kolumnu za španski list “El Pais” u kojoj je rekao da je iznenađen odustajanjem Rusa i totalnom padu poslije gubitka prvog seta.

“ Siguran sam da je Medvedev na teren Rod Lejver Arene izašao sa svim potrebnim informacijama o igri Novaka Đokovića, da je sve pravilno analizirao, ali nije uspio da prevaziđe frustraciju poslije prvog seta i nastavi svoju borbu. Iznenađuje me da sportisti na ovom nivou ponekad imaju loše sposobnosti da prevaziđu poteškoće” piše Nadal koji nije krio svoje nezadovoljstvo partijom Medvedeva.

Inače, Đoković je trijumfom na AP stigao do svog 18. Grend slema i tako prišao na samo dva koraka od Rafaela Nadala i Rodžera Federera koji imaju po 20. Novak je u ponedjeljak zakoračio u svoju 309. uzastopnu nedjelju na vrhu ATP liste i za dva ponedeljka će srušiti Federerov rekord od 310 nedelja.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana