Ten Hag: Ronaldo je prošlost za Mančester junajted, mislimo na budućnost

Tanjug
Foto: gazeta

MANČESTER- Menadžer Mančester junajteda Erik ten Hag izjavio je da portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo prošlost za klub sa "Old traforda".

    Ronaldo je prije početka Svjetskog prvenstva u Kataru raskinuo ugovor sa Mančester junajtedom, pošto je u intervjuu koji je dao britanskom novinaru Pirsu Morganu uvredio čelnike engleskog kluba, menadžera i bivše saigrače. Ronaldo je sa selekcijom Portugalije na Mundijalu u Kataru, dok se Mančester junajted u Španiji priprema za nastavak sezone.

    "Ronaldo je otišao iz kluba i to je sada prošlost. Mančester junajted sada gleda napred i u budućnost. Imamo velike ambicije u budućnosti. Zadovoljan sam trenutnom situacijom, ali vidim da ima dosta prostora za napredak", rekao je Ten Hag za klupsku televiziju.

    On je istakao da je zadovoljan igračima koji su u ljetnom prelaznom roku stigli u Mančester junajted.

    "Imam osećaj da idemo u pravom smeru, ali znamo da nas čeka još mnogo posla. Prvi cilj je da dođemo u poziciju da možemo nešto da osvojimo. U decembru i januaru se ne osvajaju trofeji. Oni se osvajaju u aprilu, a očekujem da tada budemo u formi", naveo je menadžer Junajteda.

    Mančester junajted je trenutno peti na tabeli Premijer lige.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana