Sin Dijega Maradone: Mesi i moj otac ne mogu da se porede

GS
Sin Dijega Maradone: Mesi i moj otac ne mogu da se porede

Dijego Maradona junior, sin legendarnog "El Pibea", naveo je da je pogrešno stavljati kapitenu Argetine Leu Mesiju teret na leđa poslije poraza od Saudijske Arabije, prenose argentinski mediji.

Leo Mesi igra svoje poslednje svetsko prvenstvo za Argentinu. Već na samom startu se desio šokantni poraz od Saudijske Arabije, u kom je Mesi sa penala bio strelac jedinog gola "gaučosa".

Krenule su brojne kritike i neizbježna poređenja sa Dijegom Armandom Maradonom.

Sin fudbalske ikone Maradone, Dijego junior, staje u Mesijevu odbranu.

"Oni koji porede Mesija i mog oca ne prate i ne razumeju fudbal. Pričamo o dvije epohe, o dva karaktera... Međutim, pogrešno je stavljati teret na Mesijeva leđa. Druga su vremena. Jeste da je potpuno ludo izgubiti od Saudijske Arabije, ali fudbal se promenio", rekao je Dijego Maradona junior.

Dijego Maradona je sa Argentinom osvojio titulu svjetskog šampiona 1986. godine, dok je Mesi sa nacionalnim timom osvojio samo Kopa Ameriku.

"Mesi je sigurno najbolji fudbaler u istoriji čovečanstva, ali moj otac nije bio ljudsko biće, on je bio neko sa druge planete. To je razlika između njih dvojice", zaključio je Dijego Maradona junior, prenosi RTS.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana