Sin Dejvida Bekama pristupio ekipi Brentforda

GS
Foto: Tanjug/AP

Romeo Bekam, sin proslavljenog engleskog fudbalera Dejvida Bekama, pristupio je ekipi Brentforda u čijim redovima trenira i pokušava se izboriti za ugovor.

Mladi Romeo (20) još uvijek je pod ugovorom s američkom ekipom iz MLS-a Inter Majamijem. Međutim, kako piše Tajms, sin slavnog fudbalera priključio se Brentfordu i tu trenira u pokušaju da se izbori za ugovor.

Ukoliko se izbori za šansu, raskidanje ugovora s Inter Majamijem mu ne bi bio problem jer je njegov otac Dejvid jedan od vlasnika američkog kluba i sigurno bi mu bilo u cilju da sinu dozvoli prelazak u Englesku.

Ovaj potez je potpuno iznenađujući s obzirom na to da se na Romea Bekama nije gledalo kao nekog većeg talenta te kao na igrača koji bi mogao napraviti karijeru u engleskom fudbalu. Međutim, Romeo trenutno trenira sa Pčelicama i pokušava se izboriti za ugovor.

Nije poznato koliko će tu ostati i da li će se izboriti za šansu. Za sada, Bekam trenira s B timom Brentforda, no ukoliko se pokaže kao moguće pojačanje, biće prekomandovan u prvi tim.

Ova informacija stiže tačno 19 godina nakon što je njegov otac Dejvid napustio Premijer ligu i prešao iz Mančester Junajteda u Real Madrid.

Zanimljivo, mladi Romeo je do 2014. godine trenirao s Arsenalom, ali je onda fudbal zamijenio tenisom. Tenisku karijeru pokušao je graditi do 2021. godine, ali je onda iznenada potpisao za očev klub Inter Majami.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana