Serena Vilijams završava karijeru: Spektakularan oproštaj

GS
Serena Vilijams završava karijeru: Spektakularan oproštaj

Jedna od najboljih teniserki svih vremena, Amerikanka Serena Vilijams, odlučila je da kaže zbogom tenisu i da završi karijeru. Ipak, to se neće dogoditi odmah, jer se nada da će igrati na US openu koji počinje krajem avgusta i da bi nakon toga mogla i da zvanično ode u penziju u velikom stilu.

Ona je saopštila ovu odluku na spektakularan način, kroz naslovnu stranu časopisa Vog, gdje uz njenu fotografiju stoji naslov "Serenin oproštaj".

- Dođe trenutak u životu kada odlučujemo da moramo da krenemo u drugom pravcu. To vrijeme je uvijek teško kada nešto toliko voliš. Može moj, da ja uživam u tenisu. Ali, sada je počelo odbrojavanje. Moram da se fokusiran na to da budem mama, na svoje duhovne ciljeve i konačno da otkrijem drugačiju, ali uzbudljivu Serenu. Uživaću u ovih nekoliko narednih nedjelja - napisala je Serena u oproštaju.

Serena je inače osvojila 23 Grend slem titule, svaki Grend slem je osvojila po najmanje tri puta, i nedostajao joj je samo jedan da obori večni rekord koji je u rukama Margaret Kort.

Tokom karijere je dugo bila prva teniserka svijeta, a od tenisa je zaradila 94.500.000 dolara.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana