Selektoru Švedske smetala djeca na tribinama

GS
Foto: Tanjug/AP

Srbija je savladala Švedsku na stadionu "Rajko Mitić" u petom kolu grupe B Lige nacija (4:1), a selektor gostiju Jane Anderson negodovao je zbog prisustva dece na stadionu.

Srbija je zbog kazne UEFA na meč sa Švedskom na stadion mogla da pusti isključivo djecu do 14 godina, ali selektoru Šveđana je to očigledno zasmetalo.

– Mislim da je žalosno što je bilo publike na tribinama. Ako ćeš da ih kazniš za nešto, pa da ih pustiš da se izvuku… Teško mi je da razumem logiku. Nećemo to ni na koji način koristiti kao izgovor, nije nas poremetilo jer smo navikli da igramo pred publikom, ali UEFA ih je žestoko kaznila da igraju bez publike. Čudno, baš čudno – rekao je Anderson.
Nezadovoljan je bio i golman Robin Olsen, koji se žalio da je u njega nekoliko puta bio uperen zeleni laser koji ga je ometao.
– Zanimljivo je da su zaključali za odrasle, a djeca se kreću sa zelenim laserima. Ne znam razlog zašto im nije dozvoljeno da imaju punu arenu, ali dobili su mogućnost da samo djeca dođu na stadion. I onda ta djeca unesu i koriste laser. Zanimljivo. Da budem iskren, vidio sam ga nekoliko puta tokom zagrevanja. U drugom poluvremenu nisam razmišljao o tome, ne znam da li ga je bilo, javlja Srpskainfo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana