Ronalda optužuju da je prekršio protokol o koronavirusu

Kliks
Foto: Gonzalo Fuentes/Reuters

Italijanski ministar sporta Vinćenco Spadafora u razgovoru za Rai Uno je rekao kako smatra da je Kristijano Ronaldo prekršio protokole vezane za koronavirus u Italiji.

Portugalac je prošle sedmice odigrao dva meča za reprezentaciju, a nakon toga je bio pozitivan na koronavirus pa je propustio utakmicu protiv Švedske.

Međutim, italijanski mediji navode kako je Ronaldo samoinicijativno izašao iz izolacije u Juventusovom hotelu prije nego što je otputovao u Portugal na reprezentativno okupljanje.

"Ukoliko je to istina, Ronaldo je prekršio protokol. Nije smio otputovati u Portugal bez posebne dozvole nadležnih institucija", rekao je Spadafora.

Dodao je kako će italijanski stadioni još neko vrijeme ostati prazni, a o eventualnom otvaranju tribina odlučiće se kada epidemiološka situacija bude povoljnija.

Inače, Ronaldo je utakmicu reprezentacije pratio iz samoizolacije u Torinu, a fotografijom na Instagramu pred televizijom u dresu Portugala pružio je podršku saigračima koji su ostvarili treću pobjedu u četvrtom nastupu u Ligi nacija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana