Obradović pozvao Evroligu da reaguje poslije događanja u Barseloni

Tanjug
Obradović pozvao Evroligu da reaguje poslije događanja u Barseloni

Trener Partizana Željko Obradović poručio je da je Evroliga mora da se pozabavi odlukom Barselone da otkaže karte navijačima crno-bijelih.

Obradović je u izjavi za medije poslije utakmice naznačio da je upoznao brojne navijače koji su došli iz raznih krajeva Evrope sa uredno kupljenim kartama.

"To je zaista neprijatna vest. Čuo sam danas u toku dana da ljudima koji su dolazili iz cele Evrope, čak i van Evrope da vide utakmicu, koji su kupili karte pre par meseci nisu dozvolili da uđu u dvoranu a da su čak i tokom utakmice neke ljude izbacivali. Ne znam da li je to tačno, ali mislim da je to nešto čime Evroliga mora ozbiljno da se pozabavi. Sreo sam u našem hotelu pred utakmicu gospodina koji je došao na utakmicu iz Kopenhagena i rekao da ne može da uđe u salu. Bili su momci sa Malte, ljudi koji su došli iz Nemačke koji su kupili karte pre par meseci i onda im se ne dozvoljava ulazak u halu", kaže Obradović.

Pojedine pristalice tima iz Beograda nisu pušten u halu, jedino ako su uzele karte na mestima za gostujuće navijače. Barselona je otkazala karte pod opravdanjem bezbjednosnog rizika.

"Mislim da Evroliga treba da reaguje da vidimo zbog čega je došlo do te situacije. U svakom slučaju znam da je veliki broj navijača Partizana želeo večeras da bude u toj sali, hvala im, žao mi je svih koji nisu ušli, pozivam ih da dođu u Beograd i hvala im što su uz nas tokom cele sezone", prokomentarisao je Obradović, a posle meča je reagovao i predsednik Partizana Ostoja Mijailović.

Ko zna da li bi Partizan bolje prošao u Barseloni da je bilo veće podrške. 

Ovako, doživjeli su ubjedljiv poraz.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana