Nadal: Novak je u pravu

G.S.
Nadal: Novak je u pravu

Rafael Nadal je na konferenciji za medije pred početak Rolan Garosa govorio o prvom svjetskom teniseru Novaku Đokoviću.

U nedjelju 27. septembra i zvanično će početi čuveni turnir Rolan Garos. Nadal će tada igrati protiv Gerasimova i govorio je o svojim šansama na turniru.

Takođe se dotakao i Novaka Đokovića i njegovog komentara da je Rafael Nadal trenutno pobjediv na šljaci.

“Novak je u pravu. Ja jesam pobjediv na šljaci, on me je pobjedio više puta. Ovo su za mene najteži uslovi ikada na Rolan Garosu. Situacija je jako čudna, uslovi su jako teški, vrijeme je hladno i svima će biti izuzetno teško. Iskreno, turnir će se igrati u ekstremnim uslovima. Ipak, ovdje sam da se borim za najviši plasman, biću kompetitivan od prvog dana i videćemo šta mogu da uradim”, rekao je Rafael Nadal.

Svi pričaju o izazovima koji vas ovdje čekaju i koliiko je sve teško. Kako se ti nosiš sa svime time i kakvo je tvoje zdravlje?

“Moje zdravlje je dobro. Ne brinem o tome previše niti se osvrćem na ono što se događalo na prethodnim turnirima. Srećan sam što sam ovdje i što mogu da igram ma kakva situacija bila. Tužan sam zbog svega, sjedimo ovde vi i ja, sami. Biće malo teže, ali me to ne spriječava da dam sve od sebe na terenu”, rekao je Nadal, prenosi B92.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana