Meloun: Vodim dijalog sa Igorom Kokoškovim

Tanjug
Meloun: Vodim dijalog sa Igorom Kokoškovim

MINEAPOLIS - Trener košarkaša Denvera Majk Meloun rekao je da razgovara sa selektorom Srbije Igorom Kokoškovim, ali da još uvijek ništa nije zvanično dogovoreno u vezi saradnje sa KSS.

KSS je prije nekoliko dana objavio je da će Meloun biti dio stručnog štaba košarkaške reprezentacije Srbije na predstojećem olimpijskom kvalifikacionom turniru, koji se u junu održava u Beogradu.

"Vodim dijalog sa Igorom Kokoškovim. Imali smo sjajne konverzacije. Još ništa nije zvanično dogovoreno, ali to je nešto za šta sam definitivno zainteresovan. Nastaviću da razgovaram sa Igorom i Košarkaškim savezom Srbije o tome. Ako postignem dogovor, to će biti sjajno i biće jedna odlična prilika," rekao je Meloun dopisniku RTS-a iz Sjedinjenih Američkih Država.

Meloun je na pitanje RTS dodao i da razgovori koje vodi sa Savezom nemaju nikakve veze sa Nikolom Jokićem i da ne može da govori u Nikolino ime, kao i da ne zna da li će Jokić igrati ili ne.

"Moji razgovori sa Igorom su striktno između nas dvojice i ne želim da dodajem nikakav pritisak na Nikolu. To je posljednja stvar koju bih htio da uradim", zaključio je Meloun.

Srpski košarkaš Nikola Jokić upitan je o svom nastupu na kvalifikacijama u junu i angažmanu Melouna.

"Pa ja ne znam. Ne znam ni za trenera, ne znam ni za mene... Fokusiram se sada još na ovu sezonu, još je ostalo 39-40 utakmica. Puno je to, stvarno. Nema odgovora za sada", rekao je Jokić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana