Masvidal osvojio titulu 

Agencije
Masvidal osvojio titulu 

Horhe Masivdal pobedio je Nejta Dijasa tokom UFC 244 u Medison Skver Gardenu.

Masvidal je osvovjio BMF (Baddest Motherfucker) pojas, koji je specijalno napravljen za ovu priliku i borbu sa Dijasom.

Amerikanci su ušli u ring veoma agresivno, a prvi je u napad krenuo Dijas. Ipak, on nije bio taj koji je zadao prvi značajan udarac.

Masvidal je u klinču sa Dijasom uspeo da mu laktom zada nekoliko jakih udaraca, a onda da ga šutne u lice i obori na pod.

Dijas je uspeo da se oporavi i da nastavi agresivnom taktikom, ali mu se to obilo u glavu jer je Masvidal koristio razovrsnije udarce kojima je zadavao veću štetu protivniku.

Dijas je u jednom trenutku zadobio gadnu posekotinu iznad desnog okoa i na desnom obrazu, ali je nastavio da se bori insistirajući da je sve u redu.

Odmah posle treće runde doktor je došao da pogleda Dijasa, a onda ubrzo ustanovio da borac nije sposoban da nastavi borbu i naterao sudiju Dena Miragliotu da prekine meč.

To nije zadovoljilo nikoga u Medison Skver Gardenu – ni Dijasa, ni publiku, ali ni Masvidala, koji je žarko želeo da nastavi borbu.

"Ponovićemo ovo u Njujorku. Dali smo vam tri dobre runde. Nemojte dam i zviždite, ponovićemo ovo - ne brinite se. Nisam ja je**ni doktor, čoveče, tako da nemojte da mi zviždite sada kada to ne biste uradili meni u lice", rekao je Masvidal posle meča.

Dijas je otkrio da je posekotina zbog koje je izgubio meč bila produkt borbe sa Entonijem Petisom pre nekoliko nedelja.

"Da, sje**lo se zbog te borbe (sa Petisom). Imao sam problem danas zbog kojeg nisam mogao da trčim koliko inače. Moja taktika je krenula da radi, ali čestitam Horheu. Ali, vratiću se po tebe mamoje**ču", izjavio je Dijas.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana