Konor Mekgregor insistira da je on najveći MMA borac svih vremena

GS
Konor Mekgregor insistira da je on najveći MMA borac svih vremena

Konor Mekgregor je još jednom insistirao kako je on najveći MMA borac svih vremena nakon što je iznio statistiku svoje karijere.

Već ranije je tvrdio da je on broj jedan MMA borac svih vremena zajedno s Andersonom Silvom, a Irac je pri tome izostavio brojne zvijezde ovog sporta, uključujući i Habiba Nurmagomedova.

Iskoristivši tweet svog trenera Džona Kavanaga, Mekgregor je uzvratio kritičarima i otvorio još jednu polemiku oko titule najvećeg svih vremena.

 

"Ne zaboravite najviši koeficijent nokauta, kao i najbrže nokaute, u i van UFC-a. Također najviše osvojenih titula. Također najviše nokauta u većini divizija. Također, ja sam samo je*eno najveći svih vremena. Prebrodite to i prihvatite! Uživajte s najvećim svih vremena", napisao je Mekgregor na Twitteru.

"Osam i deset nokauta je smiješno za mene. Gadi mi se. Prebacite kanal. Mali dio mene želi da ostanem i borim se protiv Ortege i Filija i bande, zamislite tu štetu! Ali znate i sami, moja mu*a su uvijek bila previše velika za ove bebe", dodao je McGregor.

Konorova posljednja borba bila je dominantna pobjeda u prvoj rundi protiv Donalda Seronea u januaru, nakon što je izgubio 2018. godine od Habiba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana