Juventus traži 18 miliona evra za Iguaina

Srna
Juventus traži 18 miliona evra za Iguaina

TORINO - Italijanski velikan Juventus spreman je da ovog ljeta proda argentinskog fudbalera Gonsala Iguaina za 18 miliona evra.

Iguain se nalazi na meti River Plejta u kome je započeo svoju karijeru, a interesovanje su pokazali i engleski klubovi, među kojima se ističe Njukasl.

Kako prenose mediji, klub iz Torina neće prodati 32-godišnjeg napadača ako ponude budu manje od 18 miliona evropskih novčanica.

Iguain je u redove "Stare dame" stigao 2016. godine iz Napolija za 90 miliona evra, a u dresu torinskog kluba zabeležio je 138 nastupa, postigao je 63 gola, osvojivši dve šampionske titule i dva Kupa.

Tokom karijere igrao je za Milan, Čelsi i Real Madrid, a ugovor sa Juventusom ima do kraja juna 2021. godine.

Dok je boravio u Torinu odradio je i dvije posudbe - u Milanu i Čelsiju. Sa Starom damom je osvojio dva Skudeta i dva Kupa Italije, a još je u karijeri igrao za River Plate, Real Madrid i Napoli.

Higuain je ugovorom vezan za Juventus do 2021. godine, a on je samo jedan u nizu igrača koje Stara dama želi prodati u narednom periodu. 

Među njima je, ako je vjerovati svim italijanskim i španskim medijima, naš Miralem Pjanić, koji se posljedjnih dana povezuje sa Barcelonom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana