Junajted lako do pobjede, tri lopte u mreži Partizana

B92
Junajted lako do pobjede, tri lopte u mreži Partizana

Koliko su bili dobri u Beogradu, toliko su podbacili u Mančesteru, fudbaleri Partizana bili su daleko od dobre igre i rezultata na “Old Trafordu”.

Mančester junajted je u možda i najboljoj utakmici od početka sezone slavio pobjedu od 3:0, a koliko su “crveni đavoli” imali prilika moglo je biti i mnogo gore po crno-bijele.

Savo Milošević je odlučio da njegov tim igra otvoreno, nije htio da se brani, a to je nešto što je, slobodno se može reći, njegov kolega Ole Gunar Solskjer i priželjkivao.

Preko brzih Rašforda, Marsijala i Grinvuda, Junajted je lako dolazio do prilika i samo su dekoncentracija prije svih Markusa Rašforda i nekoliko sjajnih intervencija Vladimira Stojkovića zaslužni što su crno-bijeli Teatar snova napustili sa tri lopte u mreži.

Dosta grešaka u posljednoj liniji i sredini, nepovezano u fazi napada, sve u svemu, poraz se uz takvu igru nije mogao izbjeći.

Junajted je ovom pobjedom praktično ovjerio plasman u nokaut fazu Lige Evrope, a Partizanu ostaje da u susretima sa Astanom i AZ Alkmarom izboru tu drugu poziciju.Ima dobre izglede, ali samo ako bude igrao kao na prvom meču u Mančesteru ili u Nur Sultanu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana