Jokić: Sve dok pobjeđujemo i meni je dobro

B92
Foto: Tanjug

Nikola Jokić je odigrao još jedan odličan meč u redovima Denver Nagetsa.

Srpski centar je postigao 34 poena u pobjedi nad Detroitom od 117:111.

Malo je nedostajalo za novi tripl-dabl, ali svejedno, bio je ključna figura meča.

Po završetku susreta u intervjuu na terenu, Nikola je rekao da je očekivao bolju igru ekipe u finišu, ali i da je zadovoljan što se sve dobro završilo.

"Nije bilo lako doći do pobjede, imali smo veliku prednost na kraju treće i početkom posljednje četvrtine. Ta posljednja dionica nije bila onakva kako želimo da igramo. Trebalo je da je dobijemo lako, ali oni su težak protivnik. Drago mi je da smo ipak uspjeli da dobijemo utakmicu", rekao je Jokić.

Pohvalio je publiku zbog velike podrške.

"Publika nam je mnogo pomogla, uvijek je zadovoljstvo igrati pred vama. Tako je svako veče. Hvala vam što ste došli i podržali nas. Ono što je važno, moramo da zaštitimo svoj teren, da tu pobjeđujemo", naglasio je centar Denvera.

Nije uspio da postigne tripl-dabl, ali je u cjelini zadovoljan kako igra trenutno.

"Osjećam se dobro, pogotovo u posljednje vrijeme, šut me je služio, čini mi se da sam i malo agresivniji na terenu. Sve dok pobjeđujemo, i meni je dobro".

Damarkus Kazins je debitovao u dresu Denvera, Nikola je iznio i prve utiske o njemu.

"Teško je odmah reći, posebno jer smo duboko u sezoni i svakako će mu trebati vremena da se adaptira. Ne sumnjam da će biti dobar, pogađaće šuteve, Kaz će biti dobar za naš tim", zaključio je Jokić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana