Jokić o srpskoj reprezentaciji na Mundijalu : Imamo šansu, a na nama je

GS
Jokić o srpskoj reprezentaciji na Mundijalu : Imamo šansu, a na nama je

DENVER – Srpski košarkaš Nikola Jokić igrao je odlično noćas na domaćem terenu i postigao novi dabl dabl. Njegovi Nagetsi su savladali Hjuston Roketse rezultatom 129 prema 113, a nakon utakmice, za Jutarnji program RTS-a prokomentarisao je utakmicu ali i događaje na Svjetskom prvenstvu u fudbalu.

Jokić je sa 32 postignuta poena uz 12 skokova i 8 asistencija predvodio tim do nove pobjede ali ipak nije bio zadovoljan ni svojom ni timskom prikazanom igrom.

-Tako se desilo. Ja sam u trećoj četvrtini dao neki svoj najveći doprinos, ali mislim da, iako je utakmica bila dobra u smislu pobede, moramo puno bolje da ulazimo u utakmicu i imamo bolju energiju. Moramo da napadamo i mi budemo ti koji određuju tempo - rekao je Jokić.

Kratko je prokomentarisao i igru srpske reprezentacije na Mundijalu u Kataru.

-Pratim naravno. Imamo šansu, a na nama je. To je najbitnije. Nemam šta da im kažem osim - srećno, srećno! I sve ili ništa! – istakao je Jokić

Govoreći o narednim utakmicama u ligi naglasio je da nikada nije potcijenio protivnike, a svakako da naredni meč moraju odigrati još bolje.

Za dva dana Denver će ponovo biti domaćin timu Hjustona u narednoj utakmici.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana