Igrači španskog kluba automobilima "pokupili" protivnike kako bi odigrali utakmicu

GS
Igrači španskog kluba automobilima "pokupili" protivnike kako bi odigrali utakmicu

Igrači španskog trećeligaša Barbastra pokupili su protivnike svojim automobilima kako bi mogli igrati utakmicu sedmog kola. Bilo je to u nedjelju i dogodilo se nekoliko kilometara od grada Vera. Autobus protivničke ekipe Uteboa se pokvario, ostavivši igrače i trenersko osoblje gostujuće ekipe na cjedilu.

Barbastro ne samo da nije iskoristio situaciju i prednost zbog činjenice da se rival nije pojavio, nego su im ponudili da odu po njih kako bi mogli igrati u predviđenom terminu.

"Želimo javno zahvaliti UD Barbastro za gestu koju su napravili prema našem klubu. Nakon što se autobus koji je vozio našu ekspediciju pokvario nekoliko kilometara od grada, UD Barbastro poslao je svoje privatne automobile po nas i odvezao je igrače i tehničko osoblje do stadiona. Ovakvi potezi svjedoče velikom sportskom viteštvu i fer-pleju", objavio je Utebo FC na Tviteru.

Utebov trener Luis Angel Lasa takođe je objavio tvit sa nekoliko fotografija na kojima se jasno vidi šta se dogodilo, uputivši tom prilikom riječi zahvale.

"Ovo je takođe nogomet i njegove vrijednosti", napisao je Lasa.

Utakmica se odigrala kako je i predviđno, a konačni rezultat bio je neriješen (0:0).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana