Efes i Real za trofej Evrolige; Micić:Da ostanemo fokusirani

Tanjug
Foto: Tanjug

BEOGRAD- Čestitke Realu i mojim saigračima zbog plasmana u finale, presrećan sam zbog novog iskustva, uvijek je drugačije, ali je privilegija, izjavio je srpski košarkaš Vasilije Micić uoči sutrašnjeg finala Evrolige protiv Madriđana.

Efes je trojkom Micića u finišu u polufinalu savladao Olimpijakos i braniće trofej osvojen prošle godine, dok je Real u El Klasiku nadigrao Barselonu.

"Sjajan je osećaj doći do finala, ali osećaj je još lepši kada osvojite trofej. Ne nedostaje nam motivacija, apsurdno je pričati o tome, svi smo spremni, moramo da ostanemo mirni i fokusirani. Ne možete da igrate do 31. minuta, već celu utakmicu i videćemo ko je bolji“, izjavio je na konferenciji za medije prošlosezonski MVP Micić.

Jedini srpski košarkaš na Fajnal-foru ponovio je da mu je drago što je baš on bio "meč viner" protiv Olimpjjakosa.

"Drago mi je što predstavljam svoju zemlju u svom gradu na ovom lepom događaju. Malo je preuveličano poređenje sa srpskim mentalitetom prošle godine, ali mi kao nacija imamo pozitivan stav u teškim situacijama, odrastao sam sa mnogo kvalitetnih igrača koji su to radili i nadao sam se da ću uspetii. Nisam mnogo puta u toj poziciji da rešim utakmicu, mnogo mi je drago što se to desilo u polufinalu na taj način", istakao je Micić.

Finale se igra sutra od 19 sati u Štark areni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana