Drama Vlahovića i Di Marije: Spriječena oružana pljačka u domu argentinske zvijezde

Agencije
Foto: Ilustracija

TORINO- Reprezentativac  Srbije i fudbaler Juventusa Dušan Vlahović te njegov saigrač Angel Di Maria sinoć su doživjeli pravu dramu. Kako prenose italijanski mediji, Vlahović je bio u gostima kod Di Marije kada su maskirani razbojnici provalili u dom argentinskog fudbalera.

Prema policijskoj rekonstrukciji, nekoliko razbojnika pokušalo je provaliti u vilu oko 19.30 sati, a uzbunu je digao neko iz privatnog osiguranja koji je na sigurnosnim kamerama vidio da neko pokušava ući u posjed. Navodi se kako je jedan od pljačkaša uhapšen na licu mjesta nakon što je pokušao pobjeći automobilom, dok su njegovi saučesnici uspjeli pobjeći praznih ruku.

Prema prvim informacijama radi se o organizovanoj grupi specijalizovanoj za krađe i pljačke po vilama, a komšiluk u kojem žive Di Maria i Vlahović poznato je po pljačkama. U oktobru prošle godine opljačkana je vila Paula Dibale dok je Argentinac bio na utakmici, a nekoliko godina ranije Klaudio Markisio i njegova supruga bili su zarobljeni tokom pljačke njihova doma.

Prema svjedočenju komšija koji je pronašao pištolj kojeg su pljačkaši bacili dok su bili u bijegu, tekom večeri čuli su se pucnjevi, a Gazeta delo Sport navodi da su metke ispalili policajci. Gazeta prenosi da su se kriminalci uspjeli popeti preko zida i ući u dvorište vile, ali su pobjegli čim su čuli dolazak obezbjeđenja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana