Dončić u šoku zbog virusa koji razara NBA ligu!

GS
Dončić u šoku zbog virusa koji razara NBA ligu!

Virus korona nastavlja da hara NBA ligom i zbog velikog broja igrača koji su prebačeni u karantin odložene su još dvije utakmice.

U noći između ponedjeljka i utorka je trebalo da se sastanu Dalas i Nju Orleans, odnosno Čikago i Boston, ali ti mečevi neće biti igrani.

Vijesti je sa nevjericom dočekao Luka Dončić, najbolji igrač Dalasa, koji se tim povodom oglasio i na društvenim mrežama.

NBA liga je najavila i da će se sastati sa predstavnicima igrača i timova, kako bi se razmotrile eventualne promjene u protokolu za zaštitu zdravlja.

Prethodno je odložena i utakmica između Bostona i Majamija, a inicijalna reakcija lige je bila da će sve ostati nepromijenjeno.

Navodno, teme razgovora koji su pokrenuti tokom ponedjeljka su promjene koje se odnose na način obavljanja šuterskih treninga i dužina treninga.

Jedna od ideja je i da se igračima zabrane direktni kontakti koji nisu dio igre, na primjer zagrljaji i rukovanje, razmatraju se ograničenja u restoranima i menzama, kao i uvođenje striktnijih pravila u vezi sa nošenjem zaštitnih maski.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana