Denver za Jokića spremio 260 miliona dolara

GS
Denver za Jokića spremio 260 miliona dolara

Proslavljeni srpski košarkaš Nikola Jokić trebao bi potpisati novi ugovor sa Denver Nagetsima prema kojem će zarađivati 260 miliona dolara.

Prema dobro obavještenom stručnjaku Šems Čaranijom, sve je spremno za Nikolu Jokića kojem će mu Denver ponuditi supermaks ugovor i koji bi trebao prihvatiti.

Jokić je sa svojim predstavnicima obavio bitne razgovore sa čelnicima Denver Nagetsa i prvom prilikom potpisaće supermaks ugovor vrijedan 260 miliona dolara.

Tim Koneli je nedavno napustio mjesto predsjednika košarkaških operacija Denver Nagetsa i sa Minesotom potpisao petogodišnji ugovor vrijedan 40 miliona dolara.

U Nagetsima se takvi problemi riješavaju u hodu, a usput se dogovorila saradnja sa Nikolom Jokićem, dvostrukim MVP igračem NBA lige koji je čelnicima jasno stavio do znanja da će potpisati sa njima novi ugovor.

S ozbirom na All NBA priznanja i MVP nagrade, on je ispunio kriterijum za supermaks ugovor koji mu donosi 260 miliona za pet godina u Koloradu.

Koneli iza sebe nije ostavio idealnu situaciju, glavni igrači su povrijeđeni, seleri kep je "do vrha pun", ali je makar glavni igrač ekipe Voljan da ostane i predvodi ih koliko god je u mogućnosti.

Vidjećemo kako će naredne godine u Koloradu izgledati i da li će Jokić sa Denverom moći do šampionske titule.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana