Bivše američke odbojkaške zvijezde poginule sa svojim kćerkama

Agencije
Bivše američke odbojkaške zvijezde poginule sa svojim kćerkama

Foto: Printscreen YouTube đ Bivše američke odbojkaške zvijezde poginule sa svojim kćerkama

Bivše odbojkaške zvijezde Keri Meko (44) i Lesli Prater (44) nastradale su sa svojim dvanaestogodišnjim kćerkama Rajan Prater i Kejsi Meko u sudaru na autoputu u Misuriju.

Tragičnu informaciju prenijeli su američki mediji, do nesreće je došlo kada je Ilajdža Henderson (29) izgubio kontrolu nad svojim Fordom F250 i prešao na suprotnu stranu puta.

On je svojim vozilom udario u mini-van u kom su bile odbojkašice, a mini-van se zatim sudario sa jednim SUV-om na putu. U njemu niko od putnika nije bio povrijeđen.

Pomoć je stigla vrlo brzo, ali nije mogla da spase nijednu od djevojčica jer je jedna bila zarobljena u automobilu, a za drugu je već bilo kasno, kao i za bivše odbojkašice.

Stefani Hatedžer, koja se među prvima našla na licu mjesta, kaže da je vidjela da su u SUV-u svi dobro, ali i da žene u mini-vanu nisu preživjele.

Protiv Hendersona će vjerovatno biti podignuta optužnica, jer kako javlja Njave 3, on ima dosije zbog droge. Nastradale djevojčice su igrale u OK KIVA Luivil, a svaka od njih je imala po troje braće ili sestara.

Prater je igrala za Univerzitet Luivil od 1998. do 2001. godine, osvajala je konferencije tri puta i bila je u najboljem timu konferencija dvaput.

Bila je i trener u Indijani na Univerzitetu jugoistok od 2009. do 2012, a kasnije se pridružila vatrogasnoj službi. Meko je igrala od 1994. do 1997. na univerzitetu i oborila je rekord po broju odigranih mečeva u godini.

Poslije odbojkaške karijere se bavila advokaturom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana