Beker: Ne volim miševe; Kirgios: Pobogu Borise, ako je neko idiot, reći ću mu to

GS
Beker: Ne volim miševe; Kirgios: Pobogu Borise, ako je neko idiot, reći ću mu to

Nik Kirgios javno je kritikovao Novaka Đokovića i ostale učesnike Adria Toura nakon što je potvrđena zaraza virusom korona kod četiri igrača i nekoliko trenera, a kritike na račun kolega nisu se svidjele Borisu Bekeru.

Australijanac nije štedio ni Aleksandera Zvereva zbog toga što je umjesto u samoizolaciji bio na zabavi. Uslijedila je potom reakcija velikog prvaka i bivšeg Đokovićevog trenera - Borisa Bekera.

"Ne volim miševe. Svako ko javno kritikuje svoje kolege nije moj prijatelj. Pogledate se u ogledalo i mislite da ste bolji od nas", poručio je legendarni Nijemac.

Na odgovor Kirgiosa nije se dugo čekalo.

"Pobogu Borise. Ne takmičim se i ne želim nikoga baciti pod autobus. Globalna je pandemija i ako je neko idiot kao Aleks i uradi to što je uradio, prozvaću ga. Jednostavno je", poručio je Kirgios.

Prepirka između Bekera i Kirgiosa se nastavila, a Beker je opet poručio kako "ne voli miševe".

"Svi živimo u vremenu pandemije virusa korona. Užasno je i odnijela je mnogo života. Svi bismo trebali zaštititi svoje porodice i voljene i pratiti upute nadležnih, ali i dalje ne volim miševe", rekao je Beker, a onda mu je Kirgios odgovorio:

"Miševe? Zbog toga što smatram da je neko neodgovoran? Čudan način razmišljanja šampione, ja samo vodim računa o ljudima. Moja porodica i porodice širom svijeta su uradile ispravnu stvar, pridržavale su se uputa. Kada dođe jedna guska i mlatara rukama okolo, onda ću i ja reći nešto", odgovorio je Kirgios.

Kirgios je potom poručio kako je Beker "veći glupan nego što je mislio", a rasprava bivšeg prvaka i australskog tenisera nastavila se na društvenoj mreži Tviter. Beker je poručio Kirgiosu da ono što se desi na terenu ostaje u svlačionici, a Kirgios ga je pitao kakve veze teren ima s onim što on govori.

(Klix)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana