Australijan open: Krajinović zakazao duel sa Federerom, Đoković protiv Ita

Tanjug
Australijan open: Krajinović zakazao duel sa Federerom, Đoković protiv Ita

MELBURN - Srpski teniser Filip Krajinović izborio je plasman u drugu rundu Australijan opena, pošto je u prvom kolu savladao Francuza Kventina Alija 7:6 (7), 7:6 (1), 3:6, 4:6, 7:5 i naredni rival biće mu Švajcarac Rodžer Federer.

Krajinović prvo ispustio prednost u setovima od 2:0 i dozvolio kvalifikantu da meč uvede u peti set, ali je u odlučujućem setu, poslije velike borbe i četiri sata igre, uspio da zabeleži trijumf.

I srpski teniser Dušan Lajović plasirao se u drugo kolo Austalijan opena u Melburnu, pošto je na startu turnira pobijedio Britanca Kajla Edmunda 7:6 (7), 6:3, 7:6 (4).Za dva sata i 49 minuta igre, srpski igrač je uspio da napravi preokret i da obezbijedi plasman u narednu rundu, gdje će mu rival biti Mark Polmans.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković u drugom kolu Australijan opena u Melburnu igraće protiv Japanca Tucuma Ita.

Japanski teniser u prvom kolu pobijedio je Indijca Prajneša Gunesvarana 6:4, 6:2, 7:5 i zakazao duel sa braniocem titule i drugim igračem svijeta. Susret Đokovića i Ita je sutra i po rasporedu je treći je meč na Rod Lejver Areni.

Srpski teniser Miomir Kecmanović završio je nastup na Australijan openu, pošto je danas u prvom kolu izgubio od Italijana Andreasa Sepija 6:4, 6:4, 7:6 (7-3).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana