Anćeloti: Ne znam zašto je Kazemiro napustio Real

Tanjug
Foto: Tanjug

MADRID- Trener Reala Karlo Anćeloti potvrdio je da će brazilski fudbaler Kazemiro nastaviti karijeru u Mančester junajtedu, prenose španski mediji.

Kazemiro je postigao dogovor sa engleskim klubom, a Real će da dobije obeštećenje od 60 miliona evra plus 10 miliona evra bonusa.

"Ne znam ni ja zašto je Kazemiro odlučio da ode iz ekipe, koja je evropski šampion, u klub koji se muči. To je njegova lična odluka. Ekipa ga razumije i prihvatamo svaku njegovu odluku s poštovanjem i ljubavlju. Jutros sam razgovarao sa njim, nisam ni pokušao da ga ubijedim da promijeni odluku. Mislim da nema povratka. Poželeo sam mu sreću, hvala mu na svemu što je uradio za Real", rekao je Anćeloti.

Italijanski stručnjak je rekao da Real neće dovoditi nova pojačanja.

"Možda to mogu da uporedim s onim kada sam bio trener Milana: Dobar si, dobro ti ide, ali želiš da probaš nešto novo. Imamo šest veznih fudbalera. Nije nam potreban novi igrač. Ovih šest je dovoljno i konkurencija je jaka, stvarno jaka... Vidjećemo ko će da preuzme njegovu ulogu", rekao je Anćeloti.

Brazilski fudbaler se jutros pozdravio sa igračima i stručnim štabom Reala, a do kraja nedjelje bi trebalo da potpiše ugovor sa Mančester junajtedom. On bi u engleskom klubu trebalo da ima godišnju zaradu od 18 miliona evra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana