Zvijezda 09: Hošić ljut zbog penala

D. P.
Zvijezda 09: Hošić ljut zbog penala

BIJELjINA - Jedan od favorita za osvajanje titule u Prvoj ligi Republike Srpske, Zvijezda 09 je neočekivano na svom terenu odigrala protiv Kozare neriješeno, 1:1, a trener kluba iz etno-sela Stanišići Dženan Hošić razočaran je načinom na koji je njegova ekipa ostala bez dva već uknjižena boda.

Zvijezda 09 je povela golom Abida Mujagića u osmom minutu i činilo se da će lako doći do pobjede. Međutim, brojne šanse su ostale neiskorišćene, a kazna je stigla u četvrtom minutu sudijske nadoknade, kada je iz penala izjednačio Dejan Glišić.

- Znali smo da će utakmica biti teška, ali smo isto tako dobro otvorili utakmicu ranim pogotkom. Kontrolisali smo meč cijelim tokom, ali treba istaći da se susret dobija postizanjem golova, što mi i pored četiri stopostotne prilike nismo uradili. Moramo prije svega shvatiti da igramo u klubu koji je jedan od glavnih kandidata za ulazak u Premijer ligu, pa se samim tim nameće i imperativ pobjede i tako se moramo postaviti, odnosno realizovati većinu šansi, što mi ne činimo u ovom trenutku. Ako imamo rezultat, a ne postižemo pogodak, to ne znači da nam neko treba nešto otimati, imajući u vidu dosuđeni penal za goste koji je u najmanju ruku kontroverzan. Ja ne znam čemu sve ovo vodi - rekao je Hošić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana