Zoran Ćurguz, trener Sloge: Naivno primamo golove

D. P.
Zoran Ćurguz, trener Sloge: Naivno primamo golove

POSUŠJE - Šef stručnog štaba Sloge Zoran Ćurguz nezadovoljan je poslije poraza od Posušja sa 2:3, a najviše ga boli činjenica da je njegova ekipa još jednom postigla dva gola na gostovanju, a ostala praznih šaka.

Uz sve to, napadač Dobojlija, mladi Luka Kulenović, drugi put u ovom prvenstvu u jednom susretu postigao je dva pogotka, ali ni to nije pomoglo njegovoj ekipi da izbjegne poraz.

- Još jednom smo bili efikasni, ali je očito da nam škripi u zadnjoj liniji. Previše naivno primamo golove, poslije individualnih grešaka. Zato nam malo vrijedi što veći dio utakmice dobro igramo, kada to sve veoma brzo prospemo greškama u odbrani. Na tome moramo poraditi - naglasio je Ćurguz.

Sloga je i u ovom susretu igrala ofanzivno i sa ova dva gola postala prvi premijerligaš ove sezone koji je deset puta zatresao mreže rivala.

- Vidjelo se na poluvremenu utakmice, kada sam izvršio tri izmjene, da želimo dati još koji gol. Igrali smo praktično sa tri napadača, a slaba satisfakcija za to bio je naš drugi pogodak u sudijskoj nadoknadi. Prava je šteta što efikasnu igru u dosadašnjem dijelu sezone nismo krunisali kojim bodom više - nastavio je Ćurguz.

Dobojlije u narednom kolu u Modriči dočekuju Široki Brijeg.

- U tom meču će nam biti imperativ pobjeda, jer želimo što prije da se stabilizujemo u sredini tabele - dodao je Ćurguz.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana