Željezničar Sport tim krenuo sa pripremama: Stigle ponude za Čolića i Malića

Siniša Kotaraš
Željezničar Sport tim krenuo sa pripremama: Stigle ponude za Čolića i Malića

BANjALUKA - Četvrtoplasirani tim Prve lige Republike Srpske, Željezničar Sport tim, započeo je pripreme za proljetni dio prvenstva sa jasnim ciljem, a to je da zadrži visoku poziciju na tabeli.

Treneru Zoranu Ćurguzu odazvalo se 25 fudbalera, a jedini koji je bio opravdano odsutan je sedamnaestogodišnji čuvar mreže Nikola Ćetković, koji se vratio iz Lisabona, gdje je trenirao u kampu Sportinga.

- Od danas će i on biti na treninzima, pa ćemo biti kompletni. Inače, bar za sada, Željezničar niko nije napustio, ali nismo ni doveli neko pojačanje.

Znamo da za neke naše igrače postoji interesovanje, ali za sada nema ništa zvanično - istakao je Ćurguz.

Iako strateg prvoligaša sa Predgrađa nije želio da otkriva imena, nije tajna da su mostarski Velež i Mladost iz Doboja kod Kaknja zainteresovani da u svojim redovima vide Davida Čolića i Luku Malića.

Što se tiče priprema, one će kompletne biti odrađene u Banjaluci.

- Planirano je da odradimo ukupno 45 treninga, u kombinaciji sa teretanom, te da odigramo pet kontrolnih utakmica, sve na našem terenu sa vještačkom travom - dodao je Ćurguz.

Prvu provjeru Željezničar će imati 1. februara protiv Zvijezde iz Gradačca. Sedam dana kasnije na Predgrađe dolazi dobojska Sloga, 15. februara je meč sa Ljubićem, 21. sa Bratstvom iz Gračanice, a za 29. je zakazana generalka sa Kozarom iz Gradiške.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana