Vojislav Rađa smiruje strasti: Neće biti otkaza u Slogi

S. K.
Vojislav Rađa smiruje strasti: Neće biti otkaza u Slogi

DOBOJ - Težak poraz u finalu Kupa RS od najvećeg rivala, banjalučkog Borac m:tela, poremetio je atmosferu u Slogi, koja je prije početka završnog turnira važila za prvog favorita, ali predsjednik klupske skupštine Vojislav Rađa tvrdi da neće biti drastičnih rezova.

- Naravno da smo razočarani lošom igrom i ubjedljivim porazom i nadam se da ćemo izvući dobre pouke nakon ovog šamara, da ćemo početi da razmišljamo kako da na terenu pokažemo koliko možemo i vrijedimo. Bilo je nekoliko razloga za lošu igru u polufinalu i, pogotovo, finalu, ali nijedan od njih nije opravdanje za ono što se desilo protiv Borca. Banjalučanima čestitamo na čistoj pobjedi i zasluženo osvojenom trofeju, a na nama je da analiziramo sve to što se desilo - istakao je Rađa.

Odmah nakon poraza u finalu Kupa RS u dobojskim rukometnim krugovima počelo se šuškati kako će pojedini igrači dobiti otkaz, ali Rađa odlučno demantuje da se uopšte razmišlja o tome.

- Uopšte nismo razmišljali o kaznama. Naravno da nam je žao što se to desilo u finalu, ali to je sport i biće još mnogo ovakvih pobjeda i poraza.

Svakako, igrači koji za naše uslove imaju solidne ugovore moraju opravdati svoja primanja na parketu. Očigledno da na nekim pozicijama rješenja nisu dobra i vidjećemo šta i kako ćemo da uradimo jer je prelazni rok još uvijek aktuelan. Sloga i sada ima dobru ekipu i odličnog trenera i sigurno će igrati značajnu ulogu u prvenstvu. Ovo nam je pravi nauk za budućnost, poraz boli, to je tačno, ali nećemo sve rješavati preko koljena, nego ćemo krenuti sa još boljim i kvalitetnijim radom - kategoričan je Rađa.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana