Velibor Đurić, kapiten Bijeljinaca: Lijepo bi bilo da se vratimo neporaženi

D. P.
Velibor Đurić, kapiten Bijeljinaca: Lijepo bi bilo da se vratimo neporaženi

BIJELjINA - Kapiten Radnika Velibor Đurić, koji zbog povrede nije pomogao saigračima u prošlom kolu, kada su protiv Olimpika ostvarili prvu pobjedu ove sezone, vjeruje da se Bijeljinci sa gostovanja kod Veleža u Mostaru mogu vratiti neporaženi.

- Iako još nisam potpuno “fit”, stisnuću zube i zaigraću, jer je za nas ovaj susret izuzetno važan. Bilo mi je teško u prošlom kolu kada nisam mogao igrati, ali na sreću, stigli smo do prve pobjede i sada se mnogo lakše diše - naglasio je Đurić, koji je posljednjih dana boravio u Sarajevu, gdje je pohađao seminar za dobijanje trenerske licence.

Iskusni fudbaler je svjestan težine zadatka koji saigrače i njega očekuju u subotu od 18 časova na stadionu “Rođeni”.

- Velež ima veoma dobru ekipu i iako se nalazi na petoj poziciji, vjerovatno nije zadovoljan dosadašnjim bodovnim saldom. Zato će sigurno željeti da što prije dođe do prednosti u ovom meču, ali i da ga riješi u svoju korist i tako se umiješa u borbu za sam vrh. Međutim, ni mi nismo zadovoljni sa samo sedam osvojenih bodova u osam utakmica. Pobjeda protiv Olimpika nam je vratila samopouzdanje i očekujem da i u Mostaru ponovimo dobru igru - nastavio je Đurić.

Bijeljinski premijerligaš biće i te kako oslabljen jer neće nastupiti trojica prvotimaca.

- Zbog kartona u kombinaciji neće biti Nedim Mekić i Ermin Huseinbašić, dok je Mahir Karić povrijeđen. Međutim, vjerujem da će naš trener Slavko Petrović naći dobitnu kombinaciju i da ćemo se kući vratiti bar sa bodom, koji bi u ovom trenutku zadovoljio naše ambicije - dodao je Đurić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana