Unčanin više nije sportski direktor Borca

S. K.
Unčanin više nije sportski direktor Borca

BANjALUKA - Dosadašnji sportski direktor Borac m:tel-a Dejan Unčanin smijenjen je sa te funkcije, ali će ostati u klubu i nastaviti da radi u školi rukometa.

Kao razlog smjene spominjala se parada za Dan republike, na kojoj su se umjesto prvog tima pojavili polaznici omladinske škole, ali je predsjednik kluba Saša Kondić to demantovao.

- To nije razlog jer je prvi tim 9. januara još uvijek bio na pauzi, tako da je i predviđen dolazak našeg podmlatka. Razlog za njegovu smjenu je taj što on nije uradio ono što smo od njega očekivali. Trebao je da u mnogo većoj mjeri olakša posao direktoru, a on je tu zakazao, na što nas je u nekoliko navrata upozoravao i sam Vladimir Branković. Uostalom, sportski direktor prima platu, a direktor radi volonterski, nismo od njega vidjeli nikakvu korist, niti neku prednost za klub, i ova odluka je sasvim očekivana i logična - istakao je Kondić.

Unčanin, koji je bogatu karijeru završio u "crveno-plavom" dresu na kraju prošle sezone, a nekoliko puta je produžio kako bi pomogao matičnom klub, nije želio da komentariše ovakvu odluku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana