U Rudar Prijedoru vrijedno treniraju: Duel sa Borcem dobar putokaz

D. P.
U Rudar Prijedoru vrijedno treniraju: Duel sa Borcem dobar putokaz

PRIJEDOR - Fudbaleri Rudar Prijedora pod dirigentskom palicom mladog stručnjaka Borisa Savića ušli su u posljednju fazu priprema pred prvenstvo u kojem imaju veoma visoke ambicije. Do sada su odigrali pet kontrolnih utakmica u kojima su zabilježili četiri pobjede i minimalan poraz od banjalučkog Borca (3:4).

- Za sada sve ide kako smo i planirali, a ono što može da nas raduje je da smo i u porazu od “crveno-plavih” prikazali dopadljivu igru. U Banjaluku nismo došli da se branimo već nadigravamo i to smo i pokazali sa tri postignuta gola - naglasio je Savić.

Kao i svi ostali klubovi tako i Prijedorčani mnogo pažnje posvećuju preventivnim mjerama s ciljem zaštite od virusa korona.

- Odmah na početku priprema svi igrači su uradili testove. Jedan od njih je bio pozitivan, ali je sve prošlo u najboljem redu i on je već sa nama u stroju, a odigrao je i dio duela sa Borcem. Igrali smo i protiv Alfa Modriče, čiji se dobar dio igrača sada nalazi u izolaciji, ali naši fudbaleri nisu poslije tog meča imali nikakvih problema - nastavio je Savić.

On ne bježi od činjenice da su “rudari” jedan od favorita šampionata Srpske, ali svjestan je da njegovi izabranici to moraju opravdati.

- Teren je jedino mjerilo i sigurno da se niko ko izađe na njega ne predaje unaprijed. Imamo dobru ekipu, odlično smo radili tokom priprema i vjerujem da ćemo opravdati očekivanja - dodao je Savić.

Rudar Prijedor generalnu provjeru imaće u subotu protiv Podgrmeča u Sanskom Mostu, a ovaj susret na rasporedu je od 18 časova.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana