U Borcu oprezni pred premijeru sa starim dužnikom: Neće nas zavarati problemi Mladosti

Darko Pašagić
U Borcu oprezni pred premijeru sa starim dužnikom: Neće nas zavarati problemi Mladosti

BANjALUKA - Borac u novu sezonu ulazi sa najvišim ambicijama, a da će od starta krenuti u borbu za titulu pokazaće već u premijernom susretu u kome u subotu od 18 časova na Gradskom stadionu dočekuje Mladost.

Istakao je ovo šef stručnog štaba Vlado Jagodić i dodao da pred duelu sa premijerligašem iz Doboja kod Kakanja nema nikakvih kadrovskih problema.

- Borcu je uvijek mjesto u vrhu i želja je da se u novoj sezoni opet izbori plasman u evropska takmičenja. Moja želja je da deset godina nakon trofeja, naš klub opet bori za titulu šampiona i pokažemo da imamo taj kvalitet. Moderni klubovi žive od Evrope i transfera. Nakon dugo godina klub radi normalno, ne strepimo za licence, tako da je to motiv više da odigramo kvalitetnu sezonu. Raduje nas i to da smo svi na testu bili negativni i tako se mirno možemo spremati za premijeru, koji je za nas u ovom trenutku najvažniji - rekao je Jagodić.

Mladost je tokom priprema imala dosta problema zbog virusa korona pa je ekipa bila u izolaciji.

- Igrače sam upozoravao prethodnih dana da sva dešavanja u redovima rivala uzrokovana pandemijom virusa korona ne smiju da nas zavaraju i da moramo pružiti maksimum, ako želimo pobjedu. Od uloge favorita ne bježimo, ali moramo biti oprezni - dodao je Jagodić.

Tim iz Doboja kod Kaknja nerijetko je bio “mina” za Banjalučane, ali kapiten Stojan Vranješ vjeruje da je sada drugačiji odnos snaga.

- Svjesni smo uloge favorita i želimo da to potvrdimo. Imamo kvalitet i ne bi sebi smjeli dozvoliti nepredviđene situacije, jer želimo da novi šampionat krenemo na pravi način, odnosno osvajanjem tri boda - istakao je Vranješ.

Ostali parovi

U ostalim susretima prvog kola m:tel Premijer lige sastaju se: subota: Sloboda - Radnik (17.30 časova), Zrinjski - Olimpik (20), Željezničar - Velež (20.30), nedjelja: Krupa - Sarajevo (17.30), Široki Brijeg - Tuzla siti (20 časova).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana