TV turnir “Doboj 2020”: Moguće učešće manjeg broja ekipa

S. K.
TV turnir “Doboj 2020”: Moguće učešće manjeg broja ekipa

DOBOJ - Tradicionalno, 52. po redu, izdanje rukometnog TV turnira šampiona “Doboj 2020” biće održano i ove godine, ali će najvjerovatnije imati manji broj ekipa. Prema riječima predsjednika Izvršnog odbora turnira Enesa Suljkanovića, traži se najbolja verzija za avgustovsku smotru.

- Zadržaćemo kontinuitet, ali ćemo tek odlučiti kakav će biti njen konačni izgled. Imamo nekoliko opcija i sve će, vjerujem, biti definitivno jasno 20, za kada je planiran sastanak Organizacionog odbora na kojem bi trebalo da bude donesena konačna odluka - rekao je Suljkanović.

Za sada je sigurno da je termin odigravanja turnira ostao od 18. do 22. avgusta, ukoliko bude igrano sa osam ekipa.

- Postoji opcija i sa manjim brojem, što bi, naravno, skratilo turnir za dva ili tri dana. Moguće je da nastupe samo ekipe sa prostora bivše Jugoslavije, a možda bude i nokaut faza. Dosta toga će zavisiti i od konačnog mišljenja ministarstava zdravlja i sporta, kao i Kriznog štaba. Za sada je sve u redu, ali moramo da budemo oprezni. Takođe, kompletan materijal smo poslali u EHF sa kojim sve ove godine imamo izvanrednu saradnju - pojasnio je prvi čovjek turnira.

On je, takođe, potvrdio da ima pozitivne odgovore od svih ekipa koje bi trebalo da se u drugoj polovini avgusta pojave u Doboju, ali da ne želi da ih otkriva dok ne bude donesena konačna odluka.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana