Trener Leotara Oleg Ćurić zadovoljan na početku priprema

D. P.
Trener Leotara Oleg Ćurić zadovoljan na početku priprema

TREBINjE - Među posljednjima od svih prvoligaških ekipa sa pripremama su krenuli i fudbaleri Leotara, koji će ponovo igrati u najvišem fudbalskom takmičenju Republike Srpske. Šef stručnog štaba Oleg Ćurić zadovoljan je odzivom igrača, ali i činjenicom da pauza od četiri mjeseca prouzrokovana pandemijom virusa korona na njima nije ostavila velikog traga.

- Redovno smo bili u kontaktu, igrači su radili po individualnim uputama i vidljivo je da su se pridržavali dogovora. Međutim, jasno je da nema ništa bez ekipnog rada. Nadam se da će početak priprema svi dobro izdržati. U hodu ćemo rješavati neke stvari i nadam se da ćemo sve neometano moći da u djelo sprovedemo zacrtani program - istakao je Ćurić.

Na prvom okupljanju bila su 23 igrača, koja su u prekinutoj sezoni osvojili titulu šampiona Druge lige Republike Srpske, grupa istok, ali strateg tima sa “Polica” očekuje da u narednim danima bude pojačanja.

- Viši rang zahtijeva da imamo praktično po dvojicu igrača ba svakoj poziciji, što znači da nam u ovom trenutku nedostaju lijevi bočni, zadnji vezni i napadač - naglasio je Đurić.

Planirano je da se odigra pet kontrolnih utakmica, ali je još uvijek neizvjesno ko će biti rivali.

- Ova situacija sa virusom korona praktično će diktirati plan priprema, ali i plan prijateljskih mečeva. Ipak, vjerujem da ćemo do početka prvenstva, koji je zakazan 8. avgusta biti spremni ѕa sva iskušenja u prvoligaškom društvu, gdje nam je cilj plasman u sredinu tabele - dodao je Ćurić.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana