Starčević u teškoj misiji u Krupi

S. K.
Starčević u teškoj misiji u Krupi

Banjaluka - Slobodan Starčević vratio se u kanjon Vrbasa i vodiće trening Krupe zakazan za deset časova.

Istina, ovu vijest niko od čelnika kluba nije potvrdio, ali ni demantovao mada je već jasno da je posao oko angažmana završen. Predsjednik Krupe Draško Ilić potvrdio je da uprava kluba pregovara sa svojim nekadašnjim šefom stručnog štaba te da Starčević od svih kandidata ima najviše šansi da preuzme kormilo posljednjeplasiranog tima Premijer lige.

- Tačno je da pregovaramo sa Slobodanom Starčevićem, kao i sa još nekoliko trenera. On od svih kandidata za našu klupu ima najviše šansi, ali ne mogu sada da potvrdim ni da je baš on novi trener, ali ni da nije! Sve će biti jasno u srijedu prijepodne - rekao je prvi čovjek Krupe Draško Ilić.

Trenutno njegov tim zauzima posljednju poziciju na tabeli, sa čak sedam bodova manje od prve ekipe iznad linije ispadanja, i Starčevića čeka ogroman posao da pokuša spasti ekipu od selidbe u niži rang. Starčević je nedavno podnio ostavku u Tuzla sitiju, gdje je stigao prošlog ljeta upravo iz Krupe, a nakon odlaska Darka Nestorovića sa klupe Zvijezde 09 kotirao je kao novi trener ekipe iz etno-sela Stanišići. U ovom klubu bili su zainteresovani za saradnju sa dokazanim stručnjakom, ali do nje, po svemu sudeći, nije došlo. Tako je u prvi plan iskočio Feđa Dudić. Predsjednik Zvijezde 09  Boris Stanišić i sam Dudić potvrdili su da je bilo određenog kontakta, ali da još nisu ozbiljno razgovarali i da dogovor još nije postignut. Dudić je sinoć bio na pregovorima u etno-selu Stanišići.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana