Sprema se borilački spektakl “Hektor fajt najt 3”: Pantić juriša na svjetski pojas

Dejan Kondić
Sprema se borilački spektakl “Hektor fajt najt 3”: Pantić juriša na svjetski pojas

LAKTAŠI - Borilački spektakl “Hektor fajt najt 3”, pod sloganom “Nikad nećemo odustati!”, održaće se 2. septembra u Sportskoj dvorani u Laktašima sa početkom u 20 časova.

Najbolji kik-bokser u regionu Čedo TDI Pantić u sunaslovnom meču večeri napašće svjetsku VKU titulu u kategoriji do 72,5 kilograma protiv Kalina Petrišora iz Rumunije. Biće to svojevrstan revanš, jer je Petrišoru prije mjesec dana na svom terenu na poene savladao Pantića. Publiku će do usijanja dovesti proslavljeni šampion Denis Marjanović, koji se vraća u ring poslije tri godine. Marjanović će se boriti u glavnom meču večeri kao i na prvom “Hektor fajt najtu” 2019. godine u banjalučkoj dvorani “Borik”. Banjalučki bokser tada je slavio na poene protiv Darija Kadića.

I ove godine u ring ulaze borci KBS Hektor Srđan Šućur i Damjan Savanović, kao i član Ares gdžma Danilo Tošić. Organizatori su se potrudili da ovaj događaj bude prepoznatljiv na ovim prostorima po kvalitetu mečeva, ali i u produkcijskom doživljaju, pa ća publika u dvorani u Laktašima uživati u vrhunskom spektaklu.

- Pozivamo publiku da podrži naše borce, sigurni smo da ćemo prirediti svjetski spektakl, na nivou koji do sada nije viđen na ovim prostorima. Kompletna logistika ovog događaja i sva dešavanja oko HFN 3, javnosti će biti predstavljeni u unikatnom maniru, na kojem će moći da nam pozavide mnogo veće i bogatije organizacije. Glavne atrakcije “iventa” su mečevi Denisa Marjanovića, kik-boksera sa šampionskim pedigreom koji traje 20 godina i Čede Pantića, koji krči put ka svjetskom vrhu - rekao je organizator Predrag Stanković.

Na programu deset mečeva

Na “fajt kardu” se nalazi deset mečeva, a publiku će zabavljati “Amadeus bend”. Organizatori najavljuju brojna iznenađenja. Da podsjetimo i to, prošli “Hektor fajt najt 2” održan je Romanovcima, a prvi u banjalučkoj dvorani “Borik”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana