“Sportski dan” na Gradskom stadionu

G.S.
“Sportski dan” na Gradskom stadionu

BANjALUKA - Fudbalski savez Republike Srpske u saradnji sa Fudbalskim klubom Borac i Atletskim klubom Banjaluka organizovaće manifestaciju “Sportski dan” na Gradskom stadionu u Banjaluci u srijedu sa početkom u 14 časova.

Na pomoćnom terenu, podijeljenom u četiri sektora, biće organizovan turnir u fudbalu, takmičenje u atletici, kao i tereni zabavnih poligona na kojima će učestvovati djevojčice i dječaci.

- Pozivamo sve zainteresovane djevojčice i dječake da dođu u srijedu na Gradski stadion i učestvuju u “Sportskom danu” posvećenom našoj mladosti i budućnosti. Pored zvaničnog turnira u kojem će nastupati klubovi Vrbas, Borac, OFK Spartak 2013 i BSK u godištu 2012, odnosno Borac, OFK Spartak 2013, Ljubić i BSK u generaciji 2014. godišta biće organizovan i otvoreni nastup svih onih koji žele da uzmu učešće u ovom svojevrsnom sajmu sporta - istakao je Goran Đukić, jedan od koordinatora “Sportskog dana” u ime Fudbalskog saveza Republike Srpske.

Za sve učesnike obezbijeđeni su sokovi i roštilj, a Fudbalski savez Republike Srpske je za sve učesnike planirao podjelu medalja i pehara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana