Špica se prisjetio Huneta: Šta je frajeri, ne možete više?

Dušan Repija
Špica se prisjetio Huneta: Šta je frajeri, ne možete više?

Smrt Husnije Fazlića, legendarnog Borčevog igrača i trenera koji je osvojio najveći pehar u istoriji kluba - Kup Jugoslavije 1988. godine, pogodila je kapitena slavne generacije Damira Špicu.

- Bio je veliki šmeker i profesionalac. Na mene je ostavio veliki uticaj. Na tome sam mu veoma zahvalan. Stalno smo bili u kontaktu. Jednom sedmično smo se čuli, posljednji put prije neka tri mjeseca zbog njegovih zdravstvenih problema. Glavna tema svih naših razgovora bio je Borac - rekao je Špica za "Glas Srpske", a potom ispričao i jednu anegdotu.

 - Kada se vratio iz Njemačke, nametnuo nam je tamošnji žestok stil rada. Bili smo na pripremama u Kneževu i imali smo jedan baš jak trening. Po završetku, bukvalno smo svi popadali. On je došao i pitao nas: Šta je frajeri, ne možete više? U povratku u autobusu cijela ekipa je zapjevala, ne možeš nam Hune ništa, jači smo od tebe. On se nasmijao i poručio nam, da ćemo vidjeti sutra - prisjetio se Špica. Kompletan tekst pročitajte u sutrašnjem štampanom izdanju "Glasa Srpske".

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana