Spalević vođa napada Slavije

G. A.
Spalević vođa napada Slavije

Istočno Sarajevo - Nakon što su ekipu Slavije svakodnevno napuštali igrači iz prve postave, juče je u Istočno Sarajevo stiglo veliko pojačanje i to njihov bivši igrač Darko Spalević.

Dres "sokolova" nosio je sa dosta uspjeha, bio je najbolji strijelac Premijer lige i u Kupu BiH, a i zahvaljujući njemu kvalitetna rješenja kucaju na vrata.

- Za Istočno Sarajevo me vežu lijepe uspomene i drago mi je da sam opet tu. Sa ovim ljudima sam i ranije radio i nadam se da će sve biti onako kako smo se dogovorili. Razgovarao sam i sa nekoliko igrača u Srbiji koji su voljni da dođu u Slaviju. Vjerujem da ćemo imati dobru ekipu i da premijerligaški status kluba neće biti doveden u pitanje - kazao je Spalević.

U ekipi će naredne sezone igrati vezni fudbaler Srđan Grujičić, koji je prošle sezone nosio dres užičke Slobode. Nemanja Vejnović je produžio ugovor na godinu, a sa grčkim PAOK-om je dogovoreno da Nemanja Kartal ostane još sezonu na pozajmici. Ugovor je potpisao i mladi defanzivac Jovan Vujanić, koji je stigao iz derventskog Tekstilca. Takođe, u klubu će ostati i golman Mladen Lučić. Slavija je saradnju produžila i sa Emirom Zebom i Damirom Rovčaninom, a blizu potpisivanja ugovora je i mladi Marko Mitrušić, koji je prošao fudbalsku školu Crvene zvezde. U narednim danima se očekuje da se ekipi pridruži i iskusni Ivan Jovanović.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana