Slobodan Starčević, novi trener Radnika: Da nastavimo lijepu priču

Darko Pašagić
Slobodan Starčević, novi trener Radnika: Da nastavimo lijepu priču

BIJELjINA - Samo dan pošto je postalo jasno da Mladen Žižović karijeru nastavlja na klupi Zrinjskog, čelnici Radnika angažovali su Slobodana Starčevića, kojeg će danas predstaviti javnosti.

Čini se da Bijeljinci nisu mogli dovesti bolje rješenje u ovom trenutku, s obzirom na to da Starčević odlično poznaje prilike u Premijer ligi, kao i kvalitet fudbalera Radnika.

Renomirani stručnjak prošlu sezonu počeo je na klupi Tuzla sitija, a zatim pokušao da spasi Krupu ispadanja iz Premijer lige.

Najveći trenerski uspjesi vežu ga za ovaj klub, u kojem je u prvom mandatu proveo skoro pet godina, uveo ga u Premijer ligu i igrao finale Kupa BiH.

- Ne plašim se izazova i vjerujem da ću nastaviti gdje je Žižović stao. Dobro poznajem ekipu i mislim da neće biti nikakvih problema i prilagođavanja. Drago mi je što sam dobio šansu u klubu koji je vrlo stabilan i koji raste iz sezone u sezonu - rekao je Starčević.

Debi na klupi imaće već sutra, kada Radnik gostuje Rudar Prijedoru u četvrtfinalu Kupa Republike Srpske, a onda će imati desetak dana da dobro upozna ekipu i pripremi je za meč sa Mladosti u Doboju kod Kaknja.

- Dobro je što ćemo imati nekoliko dana da se uigramo i da momcima objasnim ono šta ću od njih tražiti. Opet kažem, dolazim na dobro pripremljen teren, moj prethodnik je radio odličan posao i preostaje mi samo da nastavim - rekao je Starčević.

Žižović se juče i zvanično oprostio od fudbalera i rukovodstva Radnika, sa kojima je sarađivao prethodne dvije i po godine. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana