Škola fudbala Mladost Glamočani: Kamp Partizana okuplja 60 dječaka

G.S.
Škola fudbala Mladost Glamočani: Kamp Partizana okuplja 60 dječaka

LAKTAŠI - Škola fudbala Mladost Glamočani od 14. do 20. avgusta biće domaćin šestog kampa Fudbalskog kluba Partizan, koji će ove godine okupiti 60 dječaka.

- Kao i ranijih godina biće to veoma zanimljivo druženje djece, koja su privržena “crno-bijelim” bojama. Među 60 polaznika kampa su dječaci iz Austrije, Njemačke, Slovenije, Crne Gore, Republike Srpske i BiH. Pomalo nevjerovatno zvuči da će među njima biti i tri dječaka iz Francuske - naglasio je Milenko Petrović, direktor Škole fudbala Mladost Glamočani, koja je domaćin i tehnički organizator ovog kampa.

Sa djecom će raditi provjerena trenerska imena iz Partizana, koja u ovom klubu treniraju mlađe kategorije.

- Treneri u kampu biće Zvonko Popović, Dragan Kecman i Zoran Mamić, a tu će biti i Dejan Bogdanović, koji je u Partizanu zadužen za organizaciju klubova. Zahvalio bih svima onima koji su prepoznali važnost ovog kampa i pomogli nam u organizaciji, a naročito klubovima, koji su nam omogućili da se treninzi djece održavaju na njihovim terenima. Dečaci će biti smješteni u hotelu “San” u Laktašima i svakodnevno će imati po dva treninga - dodao je Petrović.

Kamp Partizana u nedjelju u 17.30 časova otvoriće gradonačelnik Laktaša Miroslav Bojić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana