Šesti poraz Igokee, šesta pobjeda Budućnosti

D.R.
Šesti poraz Igokee, šesta pobjeda Budućnosti

LAKTAŠI - Košarkaši Igokee nisu uspjeli da naprave iznenađenje u sedmom kolu ABA lige jer su u Laktašima izgubili od Budućnosti sa 72:83.

Ekipa Dragana Bajića bila je ravnopravan rival u najvećem dijelu meča, u nekoliko navrata i vodila, ali su Podgoričani iskoristili loše otvaranje posljednjeg kvartala  domaćina. Gosti su u tim trenucima pogodili nekoliko vrlo teških šuteva i  pobjegli na nedostižnu razliku. Dobar debi u dresu Aleksandrovčana imao je Đorđe Gagić koji je postigao 14 poena, dok povratnik Dorel Rajt nije imao šutersko veče. Najefikasniji je bio Rašad Von sa 20 poena, a Kinan Evans ubacio je 12, od kojih deset u prvom dijelu meča. Goste, koji su upisali šestu pobjedu uz samo jedan poraz, predvodio je Nikola Ivanović sa 18, a 13 je dodao Džastin Kobs.

Poslije serije teških mečeva Igokea ima nešto povoljniji raspored jer u narednom periodu gostuje Krki, čeka Megu, pa ide na noge Ciboni, ekipama sa kojima se nalazi u donjem dijelu tabele. Te utakmice svakako su šansa za popravljanje skora, naročito jer bi ekipa iz utakmice u utakmicu trebalo da izgleda bolje i uigranije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana