Rukometašice Borca spremne da ispišu istoriju u dvomeču sa Kiprankama

Dušan Repija
Rukometašice Borca spremne da ispišu istoriju u dvomeču sa Kiprankama

BANjALUKA - Rukometašice Borca imaju lijepu priliku da po prvi put u istoriji stignu do trećeg kola nekog evropskog takmičenja, jer su veliki favoriti za prolaz protiv kiparske Latsije koju sutra i u nedjelju dočekuju u dvorani "Borik" (19 časova).

"Osice" ne kriju da su favoriti, ali podvlače da to moraju pokazati na terenu kako bi se domogle trećeg kola EHF evropskog kupa.

- Smatram da nam je ovaj put dao protivnika kojem možemo parirati, za razliku od prošle godine kada smo igrale sa Dunajskom Stedom. Atmosfera je odlična, dobro smo radile prethodnih dana iako nismo imale dovoljno video materijala o rivalu. Našli smo jednu utakmicu i pokušali da vidimo njihove vrline i mane, ali smo se fokusirale na našu igru - rekla je kapiten tima Jovana Novaković.

Ekspedicija sa Kipra sinoć je stigla je u najveći grad Srpske pa su rukometašice i stručni štab stigli da treniraju u dvorani, te obiđu centar grada.

- Sve je savršeno otkako smo došli. Grad je prelijep, a domaćini se trude da nam pokažu što više znamenitosti. Nadamo se dobrim utakmicama, ali je Borac favorit. Pokušali smo da se najbolje upoznamo sa timom, mnogo trče i jake su, ali ćemo pokušati da se pokažemo u najboljem svjetlu - rekao je trener Latsije Konstantinos Konstantinu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana