Rukometaši Borca "ispustili" Zagreb

Siniša Kotaraš
Rukometaši Borca "ispustili" Zagreb

BANjALUKA - Rukometaši Borac m:tela pružili su odličan otpor redovnom učesniku Lige šampiona PPD Zagrebu (27:28) u prvom kontrolnom meču dva tima u Banjaluci.


Iako su gosti nastupili bez šest reprezentativaca koji biju završne bitke na Evropskom prvenstvu i dvojice povrijeđenih igrača, opet su bili favoriti jer imaju vrlo kvalitetan sastav i bez glavnih nosilaca igre.

Na igračima obje ekipe osjetilo se da je ovo tek početak priprema, pa ne čudi što je bilo dosta tehničkih grešaka i promašenih zicera.

Višestruki šampion Hrvatske kontrolisao je igru i rezultat u najvećem dijelu utakmice, s tim što su Banjalučani sredinom drugog poluvremena tri puta imali minimalno vođstvo maksimalno iskoristivši igru Zagrepčana bez golmana.

Najbolji u oba sastava su bili golmani, Bojan Ljubišić je skupio 18, a Radivoj Ristanović na drugoj strani odbranu manje.

Od strijelaca kod domaćih je najraspoloženiji u napadu bio je Nemanja Vučićević sa osam golova, koliko je postigao i Ante Gadža u dresu Zagreba.

Drugi duel dva kluba koji u vitrinama imaju pehare šampiona Evrope zakazan je za subotu u podne, a treneri su najavili da će dati priliku momcima koji su manje igrali u prvoj utakmici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana