Razišli se Mladen Milošević i Krupa

GS
Razišli se Mladen Milošević i Krupa

Mladen Milošević više nije golman Krupe. Nakon 18 mjeseci provedenih u redovima prvoligaša iz kanjona Vrbasa ovaj dvadesettrogodišnji čuvar mreže sporazumno je raskinuo ugovor , dobio je čiste papire i slobodan je u izboru novog kluba.

Milošević je ponikao u redovima gatačke Mladosti , zatim je  nastupao za trebinjski Leotar , a potom bio član Kabela iz Svetozareva i Tekistilca iz Dervente .Ostavio je upečatljiv trag u Krupi , posebno u prošloj sezoni kada je bio jedan od najboljih golmana u Prvoj ligi Republike Srpske i dao veliki doprinos osvajanju šampionski titule Krupljana.

U nedavno završenom prvom dijelu prvensta u prvoligaškom karavanu Republike Srpske ovaj daroviti golman nije bio zadovoljan statusom i riješio je da se rastane sa svojim sad već bivšim klubom.

- Iskreno imao sam korektan odnos sa svima u klubu od saigrača , stručnog štaba i čelnika ali jednostavno mislim da sam zaslužio veću minutažu i veći broj nastupa. Uglavnom sam  jesenju sezonu proveo na klupi za rezervne igrače ,sa tek nekoliko nastupa u kupu i par u prvenstvu , smatram da sam zaslužio više . Obratio sam se članovima Uprave i iznio im svoj prijedlog da napravimo sporazumni raskid ugovora na što su oni u potpunosti pristali . Slobodan sam u izboru novog kluba bez ikakve nadoknade pa i bez trening kompnezacije . Trenutno sam na odmoru u Trebinju ,individualno treniram i  održavam formu . Već su me kontaktirali klubovi iz Republike Srpske i FBiH , imam kontakte i sa par ekipa iz Srbije i Crne Gore, nije isključeno da ostvarim inostrani angažman. Klubovi su uglavnom na odmoru, traje zimska pauza,  imam dovoljno vremena da razmislim i donesem konačnu odluku gdje ću nataviti karijeru- zaključio je Miošević

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana