Radovi na “Policama” uveliko u toku: Prioritet pomoćni teren i reflektori

D. K.
Radovi na “Policama” uveliko u toku: Prioritet pomoćni teren i reflektori

TREBINjE - Fudbaleri Leotara spremaju se za drugi dio sezone. Opstanak u Premijer ligi BiH je prioritet. Međutim, i ljudi iz uprave kluba imaju pune ruke posla.

Na stadionu “Police” u toku su radovi na postavljanju reflektorske rasvjete. Radovi uglavnom teku planiranom dinamikom i izvođači ulažu maksimalne napore da sve bude što prije završeno. Prvi čovjek trebinjskog premijerligaša Rajko Mičeta za “Glas Srpske” ističe da se radi na više frontova kada je u pitanju infrastruktura.

- Radovi na stadionu idu i brže nego što smo očekivali. Reflektori su nešto što moramo da riješimo. Takođe, pravimo i vještački teren sa plastičnom travom, koji nismo imali od početka Premijer lige BiH. To je takođe nešto što kao ozbiljan klub moramo imati. Uopšte nismo imali pomoćni teren. Ne smijemo zaboraviti ni borbu za opstanak na terenu. Na to smo maksimalno fokusirani. Paralelno sa gore pomenutim, spremamo se za proslavu stogodišnjice kluba, koja je za dvije godine. Kao ozbiljan klub nismo sebi mogli dozvoliti da sve to radimo u pet do 12 - istakao je Mičeta.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana